RECENSIONER

“Från stunden då du träffar Thiago blir du tagen med storm av hans entusiasm, uppriktighet och värme. Vi blev så glada när vi hittade en ärlig professionell fotograf som inte bara överträffade våra förväntningar, utan även fick oss att kännas som familj, som om han var otroligt glad att han fick dela vår bröllopsdag med oss.

Det var ett nöje att få jobba med honom och vi kunde inte föreställa oss en bättre person som fotograferade oss. Thiago visar sådan kreativitet, ingivelse och talang i sitt arbete. Han är inte rädd för att vara äventyrlig, ta emot förslag och jobba hårt för att fånga dina mest kära stunder.

Inte en enda gång under vår dag med Thiago såg vi honom utan ett leende eller missnöjd. Saken är, när du anställer Thiago, så får du inte enbart en mängd med vackra foton utan en underbar upplevelse av en fotograf som verkligen bryr sig om dig. Thiago är en av dom få fotografer som du behåller livet ut.

Tack Thiago”

– Julie & Julius

“Trista och Jag är mer än belåtna med ditt arbete under vår bröllopsdag, både med kvalitén utav bilderna och ditt uppträdande genom dagens gång.

Dina ansträngningar att integrera i vårt bröllop fick människor att känna sig väldigt bekväma och det visas tydligt i bilderna du tog.

Vi ha inte fått något annat än komplimanger för dina foton från alla våra vänner och familj.

Oändligt mycket tack!”

–  Trista & Justin

“Vi är så tacksamma för det fina arbetet Thiago har gjort!!! Vi älskar älskar älskar bilderna!!! Det gör våra familjer också!! Han gjorde ett utmärkt jobb!!

Han var strålande från början till slutet av vår bröllopsdag. Vi har underbara minnen och fantastiska foton. Hans enkelhet, vänlighet och sinne för humor gjorde oss så avslappnade under fotograferingen. Det var oförglömligt!

Hans arbete är så professionellt, sättet han använder ljus och toner.

Vi älskar våra bilder i snön… WOW! Och alla dom andra med våra familjer och vänner!!! Underbart!!!

Vi tittar ofta på bilderna!!!

Han var nästan “osynlig” under festen och han lyckades fånga varje stund perfekt.

Vi är så glada och uppskattar arbetet han utfört. Vi kunde inte önskat oss en bättre fotograf.

Tack!! Vi älskar allt!!!!”

–  Paula & Dario

“Vi hade ett litet bröllop i Österlen och anlitade Thiago som fotograf.

Han var förträfflig att jobba med på alla sätt. Flexibel när det kom till ändringar i planering samt fantastisk känsla för både foto och i det sociala.

Vi kan starkt rekommendera Thiago!”

–  Vanessa & Erik

Eva quote

“Jag träffade Thiago Castor i en kurs för fotografering förra året och alla där kunde se att han hade stor talang när det kom till hans bilder.

Det är därför jag valde honom nu att ta foton till min blogg. Ingen tvekan om saken.

Han är en utmärkt fotograf med stor fantasi och väldigt kreativ med hans kompositioner. Han förstod vad jag ville ha från början och resultatet var fantastiskt”.

–  Eva Fernández

“Under min korta vistelse i Stockholm hade jag nöjet att få lära känna en del utav den vackra staden som har kosmopolitiska och medeltida inslag.

Dock hade det inte varit en komplett upplevelse om jag inte hade registrerat min resa i bilder, och därför anlitade jag Thiago Castor – med sina professionella samt mästerliga användande utav kameralinser.

Stort tack, mina minnen från Skandinavien antecknades inte bara i mitt sinne utan också i ditt beundransvärda fotografiska arbete!

Rekommenderas starkt!”

–  Ismael Rosa

Ismael quote
Maya quote

“Under November 2016 anlitade jag och mina föräldrar Thiago för att skapa ett fotoalbum för att fira min 15 års dag, som hade inträffat några månader innan.

Vi blev nöjda till 100% med hans arbete, omtanke och uppmärksamhet i minsta detalj. Bilderna blev helt fantastiska!

Tack så hemskt mycket för din uppmärksamhet.

Jag rekommenderar starkt Thiago’s arbete om du vill registrera oförglömliga stunder.

Ännu en gång – grattis till det arbete ni gör Två Löv!”

–   Khetlyn Maia

“Vi kan inte betygsätta högt nog. Vi hade äran att ha Thiago till vårat bröllop. Han är inte endast super duper trevlig, utan också en begåvad fotograf. Han hade mycket energi och gjorde en ansträngning så vi båda kunde känna oss avslappnade och bekväma med honom. Han har en tydlig passion för vad han gör. Vi kunde inte önskat oss en bättre fotograf till vårat bröllop.”

– Viviana & Dennis

%d bloggers like this: