Hej!

Låt oss berätta lite om vår historia:

För ett antal år sedan hittade två Svenska systrar och två Brasilianska vänner varandra. Dessa tusen kilometer dom emellan försvann och dom gifte sig och utvecklade ett särskilt band.  

Trots den Brasilianska glöden och det Svenska lugnet, delar vi alla samma anda. Konstnärlighet har alltid lockat oss. Vi älskar att vara kreativa och annorlunda, se bortom det ordinära och uppmärksamma detaljer.  

Vår grupp är glada och positiva men även flitiga och orädda för utmaningar. Att göra saker halvhjärtat kommer inte på tanken, det handlar inte om att enbart säga “le” och sen trycka på en knapp. Kärlek, tid och ansträngning är ingredienserna till att skapa något speciellt. 

Det kändes alltid vackert och rörande att se bröllop i filmer på tv, men det går inte att jämnföra med att bevittna och registrera ett riktigt bröllop, en del av en sann kärlekshistoria och inget skådespeleri .

Varje dag är unik, men en bröllopsdag är ensam i sitt slag. Dagen då två själar lovar att dela deras skratt, tårar, tid och år tillsammans. Och detta är ett oerhört privilegium för oss att kunna registrera åt er. 

Så det här är vilka vi är. Vi är Två Löv, två par, fotograferar och filmar era vackra minnen på er mest särskilda dag. 

Detta är vårt ultimata mål. Detta är den bästa gåvan vi någonsin kan erbjuda er. Låt oss få bevisa det för er.

Två Löv Group
thiago landscape id

Thiago Castor

Fotograf

Jag föddes i Brasilien, så jag har en färgglad och varm bakgrund.

Fotografering har alltid varit en del av mitt liv. Filmer är en av mina passioner och verk utav filmfotografer så som Janusz Kaminski i hans samarbete med Steven Spielberg, har alltid varit en källa för inspiration.

Jag är också Janellas man, en far och en destinationsfotograf som är upp över öronen kär i min fru, mitt barn och fotografering. Jag bör också nämna natur och landskap, om du inte redan sett mina bilder. Jag älskar naturen och den inspirerar mig ständigt i min fotografering. 

Janella landscape ID2

Janella Castor

Fotograf

Jag föddes i Sverige men jag har även Finskt blod. Den Nordiska enkelheten och det minemalistiska är närvarande i min fotografering. Jag har ett öga för detaljer och tillsammans med min make och resten av teamet kan vi åstadkomma underverk.

Min make och jag älskar att maratontitta serier och filmer, samt roliga “udda” skämt är en del av min personlighet.

Jag förälskade mig i fotografering stunden då min make lärde mig allt han visste och hjälpte mig se det från nya vinklar.

Denna unika kombination återspeglas i arbetet vi utför och som vi älskar.

Nícollas landscape ID

Nícollas Maranhão

Filmare

Jag är från nordöstra Brasilien. En väldigt tropisk plats på denna jord. Stränder, sol och värme har konstant varit en del utav mitt liv.

Men allt förändrades när jag träffade Rosanna, min fru. Att bo i en helt annan verklighet i Sverige fick mig att se det vackra i vardagen i det Scandinaviska levnadssättet. 

Allt jag ser och upplever får mig att föreställa en bra filmscen eller ett moment som kunde blivit förevigat. Varje “alldaglig” stund inspirerar mig till att skapa utmärkta filmer, utan påverkan av vare sig väder eller tid.

Att få dina minnen att se ut precis så som dom kändes för dig är alltid mitt slutgiltiga mål .

Rosanna landscape ID

Rosanna Maranhão

Details curator 

Jag är född och uppvuxen i Sverige tillsammans med min syster Janella. Men ända sedan jag var ett barn har jag fått resa och upptäcka världen. Det har slagit rot för ett intresse av kultur och lära mig nya saker är ett utlopp för min inspiration.

Jag träffade min make, Nícollas, i Brasilien. Vi har lärt oss mycket om varandra och våra olika sätt att se på världen, så detta vill vi ta med oss in i arbetet.

Jag gillar att leta efter detaljerna som gör det perfekta momentet, att samla all kunskap från gruppen så vårat verk blir enhetligt.

Jag är ivrig på att få lära känna personen i fråga så jag kan förutse vad du förväntar dig av din stora dag.

Verktyg

Amit Kalantri sa att “En bra fäktare är viktigare än ett bra svärd”.

Vi håller med om att det handlar inte om utrustningen, utan om den yrkesskickliga. Många undrar vilka verktyg vi använder i vårat arbete. Dessa är några utav dom.

Vi använder Sony kameror och hanterar bild och film med hjälp av Adobe/Apple mjukvaror i våra Macs.

Sony Alpha Kameror
Sony Alpha Kameror
Mac Mini
Mac Mini
Photoshop
Photoshop & Lightroom / Final Cut Pro X
iPad Pro
iPad Pro
Fullformat Objektiv
Fullformat Objektiv
Mavic Air
Mavic Air
MacBook Pro
MacBook Pro
%d bloggers like this: